Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu
Autor: Dokoupil, Ivan
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na v poslední době odbornou i laickou veřejností velmi diskutované téma bezpečnosti potravin. A to i v souvislosti s jejich kvalitou. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou zpracovány poznatky z technologie výroby potravin živočišného původu, se zaměřením na mléčné výrobky v ČR, definování současného systému bezpečnosti potravin živočišného původu, jejich označování, systém včasného varování RASSF a jeho funkce a využití. V praktické části je provedena analýza účinnosti systému bezpečnosti potravin živočišného původu se zaměřením na mléčné výrobky, včetně principu zpětné vysledovatelnosti, aplikace RASSF a způsobů stažení závadného výrobku, jeho likvidace a následná opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25148
Datum: 2013-02-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 31001


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dokoupil_2013_bp.pdf 1.262Mb PDF Zobrazit/otevřít
dokoupil_2013_vp.zip 42.60Kb Neznámý Zobrazit/otevřít
dokoupil_2013_op.pdf 43.22Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet