Význam enzymů ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam enzymů ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam enzymů ve výživě člověka
Autor: Sedlačíková, Vendula
Vedoucí: Bučková, Martina
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na výskyt enzymů v potravinách a faktory ovlivňující jejich aktivitu. Pozornost je věnována enzymům, které se přirozeně vyskytují v potravinách, ale jsou zmíněny i enzymy přidávané do potravin z technologických důvodů. Význam enzymů ve stravě člověka je dán způsobem zpracování suroviny, podmínkami skladování i kulinární úpravou. Enzymy je možné přijímat také ve formě potravinových doplňků nebo léčiv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25364
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30685


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sedlačíková_2013_bp.pdf 1.783Mb PDF Zobrazit/otevřít
sedlačíková_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sedlačíková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet