Laboratorní metody pro autentifikaci potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Laboratorní metody pro autentifikaci potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Laboratorní metody pro autentifikaci potravin
Autor: Hradilová, Silvie
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku falšování potravin v historii a v dnešní době. Jsou zde uvedeny klasické metody průkazu falšování potravin např. mikroskopické metody nebo Kjeldahlova metoda. Z moderních metod průkazu těchto falšovaných potra-vin jsou zde uvedeny např. ELISA, polymerázová řetězová reakce či kapalinová chroma-tografie (HPLC). Práce se zabývá také legislativou a státními orgány odpovědnými za kontrolu potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25416
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 30607


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hradilová_2013_bp.pdf 1.833Mb PDF Zobrazit/otevřít
hradilová_2013_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hradilová_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet