Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
Autor: Vašková, Růžena
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo zaměřit se na lipidy, převážně rostlinné oleje, jejich popis a vlastnosti, suroviny, ze kterých se získávají, výrobu tuků a olejů, a poté popsat jejich změny během tepelné úpravy a skladování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25442
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30689


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vašková_2013_bp.pdf 1.511Mb PDF Zobrazit/otevřít
vašková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vašková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet