Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny
Autor: Kosibová, Natália
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Ve své bakalářské práci jsem se zabývala technologií a přípravou pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřiny. Charakterizovala jsem pojem exotická zvěřina a exotické ryby, seřadila vše podle systému živočišné říše. Dále jsem se věnovala popisování chemickému složení masa obecně i blíže vybraných druhů. Dále uvádím technologické vlastnosti masa a postmortální změny masa, základní technologické postupy přípravy pokrmů a postupy přípravy pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2570
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5235


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kosibová_2007_bp.pdf 7.706Mb PDF Zobrazit/otevřít
kosibová_2007_vp.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kosibová_2007_op.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet