Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
Autor: Sýkorová, Eliška
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Tato práce nejdříve mapuje situaci na trhu v oblasti sýrů všeho druhu a hodnotí sýry z teoretického hlediska. Poté v praktické části poukazuje na preference spotřebitelů a časté předsudky vůči kozímu sýru. Cílem bylo dokázat, že tyto předsudky jsou zbytečné a často způsobené pouhým nedostatkem informací nebo zkušeností u spotřebitele. Autorka zde hledá možnosti, jak tyto negativní postoje nebo neznalost napravit a více využít kozí sýr jakožto hodnotnou a chutnou potravinu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28276
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 33825


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sýkorová_2014_dp.pdf 2.091Mb PDF Zobrazit/otevřít
sýkorová_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sýkorová_2014_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet