Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
Autor: Žíla, Petr
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Tato práce se zabývá zahušťováním mléka pro výrobu jogurt? s vyuţitím především mlé-kárenských surovin. Pro zahuštění mléka pro výrobu jogurt? se nejvíce pouţívá odparek, sušeného mléka popřípadě dalších zařízení a surovin. Součástí této práce byla i praktická část, kde jsem se snaţil zahustit jogurt mlékárenskými surovinami popřípadě i zahušťova-dly na tuhost, která by se nejvíce blíţila klasickému jogurtu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28279
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 33830


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
žíla_2014_dp.pdf 1.814Mb PDF Zobrazit/otevřít
žíla_2014_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
žíla_2014_op.doc 75.73Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet