Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu
Autor: Sesztáková, Michaela
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výrobou a zpracováním Aloe vera, a také jejím vlivem na zdraví. Důraz je kladen na složení Aloe vera především z hlediska biologicky účinných látek, kde jsou popsány jejich pozitivní i negativní účinky na lidský organismus. V práci jsou popsány aplikace extraktů z Aloe vera v potravinách, kosmetice a také v lékařství na vnitřní a vnější použití. Pozornost je zaměřena rovněž na normativní a legislativní stránku produkce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28294
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25669


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sesztáková_2014_dp.pdf 1.424Mb PDF Zobrazit/otevřít
sesztáková_2014_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sesztáková_2014_op.pdf 69.68Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet