Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Tomšů, Irena
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:57:19Z
dc.date.available 2015-03-08T20:57:19Z
dc.date.issued 2014-02-22
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28339
dc.description.abstract Tématem diplomové práce je projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Práce je složena ze dvou částí. Teoretická část je věnována problematice cestovního ruchu a kulinářského cestovního ruchu. V úvodu praktické části je krátce pohovořeno o projektech a institucích podporujících kulinářský cestovní ruch, následuje analýza kulinářských zájezdů nabízených na českém a rakouském trhu. Součástí praktické části je marketingový výzkum. Závěr diplomové práce je věnován návrhu projektu kulinářského zájezdu, jeho kalkulaci a propagaci.
dc.format 100 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Cestovní ruch cs
dc.subject kulinářský cestovní ruch cs
dc.subject zájezd cs
dc.subject cestovní kancelář cs
dc.subject Tourism en
dc.subject Culinary Tourism en
dc.subject Tour en
dc.subject Travel Agency en
dc.subject Marketing Research en
dc.title Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
dc.title.alternative New Product Introduction Project in Culinary Tourism
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kohoutek, Zdenek
dc.date.accepted 2014-05-27
dc.description.abstract-translated The topic of the Master thesis is new product introduction project in culinary tourism. The thesis is consits of the two parts. The theoretical part is devoted to tourism and culinary tourism. The projects and institutions supporting culinary tourism are briefly commented at the opening of the practical part, followed by analysis of culinary tours offered on the Czech and Austrian market. The practical part includes also the marketing research. The final section is devoted to the culinary tour project proposal , its calculation and promotion.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-discipline Enterprise Economics - Tourism Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 33933
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2014-05-02


Files in this item

Files Size Format View
tomšů_2014_dp.pdf 2.363Mb PDF View/Open
tomšů_2014_vp.doc 130Kb Microsoft Word View/Open
tomšů_2014_op.pdf 41.07Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account