Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky
Autor: Košťálová, Miroslava
Vedoucí: Halabalová, Věra
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o významu, složení a zpracování mouky. Popisuje pšeničné bílkoviny, způsob jejich izolace a stanovení. Cílem praktické části je vyvinout vhodnou metodu, která by izolovala jednotlivé proteiny mouky za účelem jejich dalších výzkumů. Dělení proteinů mouky na jednotlivé frakce bylo prováděno kapalinovou chromatografií při různých podmínkách (extrakce, kolony, pH).
URI: http://hdl.handle.net/10563/28353
Datum: 2014-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25758


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
košťálová_2014_dp.pdf 1.851Mb PDF Zobrazit/otevřít
košťálová_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
košťálová_2014_op.pdf 71.06Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet