Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou
Autor: Víttková, Veronika
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení nutričních parametrů směsí mouk s miličkou habešskou. Milička habešská byla míchána s moukou z pšenice obecné, červené pšenice a moukou z kamutu a u těchto směsí byl stanoven obsah bílkovin, tuku, škrobu, fosforu a obsah vitaminů skupiny B. Mimo to byl stanoven také obsah vlhkosti a popelovin. Tato práce obsahuje také bližší charakteristiku miličky habešské a srovnání s jinými obilovinami využívanými v pekárenství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28759
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 34474


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
víttková_2014_dp.pdf 1.573Mb PDF Zobrazit/otevřít
víttková_2014_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
víttková_2014_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet