Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Brančová, Věra
|
|
dc.contributor.author |
Dvořáková, Vlasta
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:07:22Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:07:22Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/29594
|
|
dc.description.abstract |
Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst v malých cukrářských výrobnách. |
|
dc.format |
72 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kynuté těsto
|
cs |
dc.subject |
droždí
|
cs |
dc.subject |
hladká mouka
|
cs |
dc.subject |
tažný margarín
|
cs |
dc.subject |
cukr moučka
|
cs |
dc.subject |
vejce
|
cs |
dc.subject |
kvásek
|
cs |
dc.subject |
leavened dough
|
en |
dc.subject |
plunder dough
|
en |
dc.subject |
yeast
|
en |
dc.subject |
plain flour
|
en |
dc.subject |
margarine
|
en |
dc.subject |
icing sugar
|
en |
dc.subject |
eggs
|
en |
dc.subject |
leavening
|
en |
dc.title |
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich |
|
dc.title.alternative |
The Assessment of Optimal Conditions for Leavened Dough Production and Products Made from It |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2014-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of my bachelor's thesis is to determine optimal conditions in the production of leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good choice of ingredients and different possibilities of leavened and plunder dough processing. The result of my thesis is to find out the most effective way of soft pastry production in small pastry manufactories. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
35723
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2014-05-14 |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam