Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku
Autor: Hrabal, Miloš
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických zásad. Technická stránka popisuje zabezpečení vzniku potenciálních rizik kontaminace výrobku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30094
Datum: 2014-02-21
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 36415


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hrabal_2014_dp.pdf 2.391Mb PDF Zobrazit/otevřít
hrabal_2014_vp.pdf 70.56Kb PDF Zobrazit/otevřít
hrabal_2014_op.pdf 162.7Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet