Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci
Autor: Vranková, Petra
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Podstatou bakalářské práce je rozbor všech možných rizik, které mohou jakkoliv negativně zasáhnout do kvality prodeje čerstvých potravin v obchodních řetězcích. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s rizikem obchodování s potravinami. Praktická část popisuje způsob uchovávání, přepravování, manipulace a prezentování zboží na prodejní ploše. Popisuje konkrétní rizika, se kterými se potýkají provozovatelé obchodních řetězců, vedoucí pracovníci, zaměstnanci při prodeji a dále i zákazníci při nákupu čerstvého ovoce a zeleniny. Jsou zde navrhnuta a popsána opatření, která by měla zabránit poškození a znehodnocení potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30116
Datum: 2014-02-21
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 36437


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vranková_2014_dp.pdf 1.641Mb PDF Zobrazit/otevřít
vranková_2014_vp.pdf 70.17Kb PDF Zobrazit/otevřít
vranková_2014_op.pdf 218.5Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet