Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb
Autor: Masláková, Eva
Vedoucí: Janíček, Miroslav
Abstrakt: Cieľom tejto bakalárskej práce je charakteristika spôsobov balenia čerstvého mäsa a rýb. V úvodnej časti práce je rozoberané základné zloženie mäsa, proces jeho zrenia a spôsoby chladenia. Ďalej sú spomenuté rôzne typy obalov, ktoré sa používajú pri balení mäsa rýb. V poslednej časti sú rozobrané jednotlivé spôsoby balenia.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30879
Datum: 2014-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30505


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
masláková_2014_dp.pdf 1.437Mb PDF Zobrazit/otevřít
masláková_2014_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
masláková_2014_op.pdf 71.43Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet