Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk
Autor: Maliňáková, Iveta
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce se zabývá popisem anatomických částí obilky a jejím chemickým složením. Dále je zde charakterizována pšenice, její dělení, popis analyzovaných vzorků a v neposlední řadě také metodika použitých analýz. Praktická část diplomové práce uvádí postupy použitých metod při analýze sušiny, popela, škrobu, bílkovin, tuku, hrubé vlákniny a stravitelnosti živin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30903
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30897


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
maliňáková_2014_dp.pdf 2.521Mb PDF Zobrazit/otevřít
maliňáková_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
maliňáková_2014_op.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet