Čiření vín a následných produktů na bázi vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Čiření vín a následných produktů na bázi vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Čiření vín a následných produktů na bázi vína
Autor: Polachová, Lenka
Vedoucí: Fic, Vlastimil
Abstrakt: Předmětem bakalářské práce se použití čiřících prostředků ve vinařské technologii. V práci je zahrnut přehled čiřících prostředků a jejich vliv na kvalitu vín. Dále jsou v práci charakterizovány zákaly vín, příčiny jejich vzniku a možnosti odstranění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31593
Datum: 2015-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 37863


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
polachová_2015_dp.pdf 1.563Mb PDF Zobrazit/otevřít None
polachová_2015_op.pdf 635.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
polachová_2015_vp.pdf 627.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet