Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
Autor: Bolková, Barbora
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je zpracována pouze na teoretické úrovni. Obsahuje informace o technologicky významných odrůdách ovoce a zeleniny, které jsou vhodné pro výrobu ovocných a zeleninových šťáv. Podstatná část práce je věnována technologii paskalizace a jejího vlivu na nutričně významné látky ovoce a zeleniny. Dále je zdůrazněna podstata paskalizace a její výhody oproti pasteraci jako konvenčnímu způsobu ošetření ovocných a zeleninových šťáv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31965
Datum: 2015-01-09
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 38476


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bolková_2015_dp.pdf 5.620Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bolková_2015_op.pdf 549.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bolková_2015_vp.pdf 525.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet