Výživa dětí předškolního věku při Diabetes mellitus

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výživa dětí předškolního věku při Diabetes mellitus

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Strašák, Jan
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:39:57Z
dc.date.available 2015-07-24T12:39:57Z
dc.date.issued 2015-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/32396
dc.description.abstract Bakalářská práce řeší problematiku výživy dětí předškolního věku při Diabetes mellitus. V úvodu práce je popsáno onemocnění Diabetes meliitus dále je věnována pozornost výživě dětí předškolního věku a jednotlivým výživovým parametrům a jejich stručné charakteristice. Závěrem práce je krátce shrnut postup doporučení pacientům k porozumění průběhu nemoci a navrhnout správné stravovací postupy.
dc.format 35 s.
dc.format.extent 1026141
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Diabetes melitus cs
dc.subject výživa dětí předškolního věku cs
dc.subject Diabetes mellitus en
dc.subject nutrition of preschool children en
dc.title Výživa dětí předškolního věku při Diabetes mellitus
dc.title.alternative Nutrition Preschool Children with Diabetes Mellitus
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2015-06-12
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis focuses on the nutrition of preschool children suffering from Diabetes mellitus. The introduction describes the disease Diabetes mellitus and is dedicated to the nutrition of children at pre-school age and to individual nutritional parameters and their brief characteristics. Finally, the end of this work shortly summarizes the procedure re-commended to patients to understand the courseof the illness and suggests correct diets.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 37527
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2015-05-04


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
strašák_2015_dp.pdf 1002.Kb PDF Zobrazit/otevřít None
strašák_2015_op.pdf 628.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
strašák_2015_vp.pdf 621.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet