Projekt optimální údržby podnikového informačního systému s využitím metody TPM ve společnosti Moravské naftové doly, a.s.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt optimální údržby podnikového informačního systému s využitím metody TPM ve společnosti Moravské naftové doly, a.s.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt optimální údržby podnikového informačního systému s využitím metody TPM ve společnosti Moravské naftové doly, a.s.
Autor: Havlíček, Jan
Vedoucí: Tuček, David
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá problematikou stanovení optimální údržby podnikového informačního systému ve společnosti Moravské naftové doly, a.s. I přes mnohá specifika informačních systémů jsem se rozhodl pro určení optimálního systému údržby použít metody, které jsou v praxi využívané k údržbě výrobních zařízení. Navržený optimální systém je kombinací modelu prediktivní údržby, opírajícího se o monitoring informačního systému a prvků totálně produktivní údržby. Po analýze podnikového informačního systému jsem sestavil konkrétní technické a organizační řešení. Samotný postup jeho implementace, přínosy a rizika, ekonomické zhodnocení a popis realizace jsou obsaženy ve studii proveditelnosti realizačního projektu, který je cílem této diplomové práce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3332
Datum: 2007-08-10
Dostupnost: Práce bude přístupná bez omezení od 10.08.2009
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podniková ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5676


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
havlíček_2007_dp.pdf 1.519Mb PDF Zobrazit/otevřít
havlíček_2007_vp.pdf 52.75Kb PDF Zobrazit/otevřít
havlíček_2007_op.pdf 46.62Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet