Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka
Autor: Davidová, Helena
Vedoucí: Kašpárková, Svatava
Abstrakt: Cílem mé práce, není naučit fakta, nýbrž vytvořit takové vyučovací postupy, které by žákům umožnily vytvářet si bohaté strukturované vědomosti v předmětech potrviny a výživa, technologie a odborném výcviku na základě vytvořeného programu a integrace poznatků z dosavadní výuky. Poznatky z aktivního učení žáků byly ověřovány prostřednictvím pojmových map, tabulek určených k doplňování informací a souhrnných testů. Téma této bakalářské práce bylo realizováno na ISŠ -COP ve Valašském Meziříčí v gastro-oborech se zaměřením kuchař-číšník pro pohostinství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3491
Datum: 2007-05-25
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav pedagogických věd
Studijní obor: Učitelství odborných předmětů pro SŠ
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 4210


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
davidová_2007_bp.pdfZablokované 672.9Kb PDF
davidová_2007_vp.doc 55.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
davidová_2007_op.doc 51Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet