Projekt zlepšení konkurenčního postavení společnosti EUREST s.r.o. na zlínském trhu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zlepšení konkurenčního postavení společnosti EUREST s.r.o. na zlínském trhu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Staňková, Pavla
dc.contributor.author Králová, Michaela
dc.date.accessioned 2016-06-06T08:31:15Z
dc.date.available 2016-06-06T23:00:27Z
dc.date.issued 2005-03-07
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/35830
dc.description.abstract Cílem teoretické části je pomocí odborné literatury charakterizovat základní koncepci marketingu služeb, jakož i základy konkurence, konkurenčního postavení firmy a prostředí v oblasti gastronomie. Cílem analytické části je provést výchozí analýzy potřebné pro vypracování projektu a popsat a zhodnotit současné postavení společnosti EUREST vzhledem ke konkurenci ostatních stravovacích firem na zlínském trhu. Cílem projektové části je na základě výsledků analýz navrhnout projekt zlepšení konkurenční schopnosti společnosti EUREST, spol. s r. o. na zlínském trhu a uvést možné přínosy a rizika spojené s implementací navrhovaného projektu do praxe. Hlavním cílem diplomové práce je zhodnocení současného konkurenčního postavení společnosti EUREST na zlínském trhu a navrhnout možnosti zlepšení konkurenceschopnosti společnosti.
dc.format 115 s., 29 s. obr. příloh
dc.format.extent 3289525
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 13.05.2015
dc.subject Catering cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject společné stravování cs
dc.subject firemní restaurace cs
dc.subject EUREST spol. s r. o. cs
dc.subject marketing služeb cs
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject konkurence cs
dc.subject konkurenční postavení cs
dc.subject spokojenost zákazníků cs
dc.subject zlínský trh cs
dc.subject Catering en
dc.subject cater en
dc.subject public catering en
dc.subject gastronomy en
dc.subject competitiveness en
dc.subject company EUREST Ltd. en
dc.subject Zlin market en
dc.subject improvement en
dc.subject customers satisfaction en
dc.subject restaurant en
dc.subject competition en
dc.subject marketing en
dc.subject services en
dc.title Projekt zlepšení konkurenčního postavení společnosti EUREST s.r.o. na zlínském trhu
dc.title.alternative Improvement of competitiveness of the company Eurest Ltd. on the Zlin market (master thesis)
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Krajča, Pavel
dc.date.accepted 2005-06-06
dc.description.abstract-translated The topic of my Master´s Thesis is „Improvement of competitiveness of the company Eurest Ltd. on the Zlin market''. The aim of this thesis is to set up the competition conditions of the company Eurest Ltd., to compare with other catering companies on the Zlin market and to propose recommendation leading to better competitiveness. It is better to increase promotion and to orientate much more to the wishes and needs of the consumers. The proposals and measures are very extensive and the management of the company should invest more into the marketing activities. I think that increasing in importance of marketing activities in the company lead to increasing of their competitive advantage on the Zlin market.
dc.description.department Ústav managementu
dc.rights.auth IP
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 1007
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2005-05-13


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account