Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Autor: Popelková, Markéta
Vedoucí: Heinzová, Romana
Abstrakt: Tato práce je orientovaná na problematiku systému kritických bodů HACCP v malé firmě. Jejím cílem je vytvořit návrh na zavedení daného systému v potravinářské firmě, včetně doporučení. Systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) představuje aktivní strategii předcházení nebezpečí zdravotní závadnosti potravin, již během výrobního procesu. Identifikuje kritické kontrolní body, ve kterých může být toto nebezpečí odstraněno. V teoretické části se pokusím vystihnout podstatu legislativy týkající se potravinářských podniků, a jednotlivé kroky systému HACCP. V praktické části představím společnost JH-Jiří Holzer, s.r.o. A dále zformuluju návrh na zavedení HACCP do této firmy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/35986
Datum: 2005-03-14
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 1190


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet