Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky
Autor: Tioková, Veronika
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V teoretické části bakalářské práce je charakterizována pohanka setá (Fagopyrum esculetum Moench), její pěstování, chemické složení, vlastnosti a využití. Dále jsou popsány metody pro stanovení antioxidační aktivity s DPPH a obsahu volných polyfenolů pomocí činidla Folin-Ciocalteu. Praktická část bakalářské práce je zaměřena na zjištění vlhkosti, stanovení antioxidační aktivity metodou s DPPH a obsahu volných polyfenolů pomocí činidla Folin-Ciocalteu ve vybraných produktech z pohanky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37760
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 42492


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
tioková_2016_dp.pdf 2.089Mb PDF Zobrazit/otevřít None
tioková_2016_op.pdf 537.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
tioková_2016_vp.pdf 534.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet