Projekt zvýšení konkurenceschopnosti ve vybraném hotelu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zvýšení konkurenceschopnosti ve vybraném hotelu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Holubcová, Kamila
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:43:06Z
dc.date.available 2016-11-28T11:43:06Z
dc.date.issued 2016-02-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38159
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá vytvořením projektu pro zvýšení konkurenceschopnosti hotelu AGH v Rožnově pod Radhoštěm. Práce je rozdělena na část teoretickou, praktickou a projektovou. Obsahem teoretické části je shrnutí poznatků z oblasti hotelnictví, služeb, konkurence a analytických metod použitých v práci. Praktická část je zaměřena na zjištění současného stavu hotelu pomocí analýzy nástrojů marketingové mixu, Porterovy analýzy, SWOT analýzy a analýzy konkurence, dále doplněna o metody sběru dat. Na základě provedených analýz a získaných informací, je vypracován projekt zvýšení konkurenceschopnosti hotelu. Na závěr je projekt podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
dc.format 104 s. (185 286)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject hotel cs
dc.subject služby cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject projekt cs
dc.subject analýza konkurence cs
dc.subject competitiveness en
dc.subject hotel en
dc.subject services en
dc.subject quality en
dc.subject project en
dc.subject competition analysis en
dc.title Projekt zvýšení konkurenceschopnosti ve vybraném hotelu
dc.title.alternative The Project of Increase the Competitiveness of the Selected Hotel
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Šindler, Jaroslav
dc.date.accepted 2016-05-26
dc.description.abstract-translated This thesis deals with creating a project to increase competitiveness of AGH hotel in Rožnov pod Radhoštěm. The thesis is divided into theoretical and practical part and project. The theoretical part is a summary of knowledge from the sphere of hospitality, services, competition and the analytical methods used in the thesis. The practical part is focused on the current state of the hotel using the tools of marketing mix analysis, Porter's analysis, SWOT analysis and competition analysis, completed by data collection methods. The project increasing the competitiveness of the hotel is made on the basis of created analysis and obtained information. At the end the project is subdued to time, cost and risk analysis.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-discipline Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 43078
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2016-04-18


Files in this item

Files Size Format View Description
holubcová_2016_dp.pdf 2.983Mb PDF View/Open None
holubcová_2016_op.pdf 775.2Kb PDF View/Open None
holubcová_2016_vp.docx 30.03Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account