Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017
Autor: Rošlapilová, Gabriela
Vedoucí: Tučková, Zuzana
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu projektu gastronomického eventu ve městě Zlín. Práce se skládá z části teoretické, analytické a projektové. V teoretické části je definován cestovní ruch, gastronomický cestovní ruch, event turismus a analytické metody použité v práci. V analytické části je provedena analýza nabídky všech druhů společenských akcí konaných ve Zlíně, SWOT analýza města Zlín jako místo pro konání eventu a komparativní analýza konkrétních gastronomických eventů dle vybraných kritérií. Poté jsou zhodnoceny přínosy a nedostatky gastronomických eventů. Výstupy a poznatky z provedených analýz slouží k vypracování projektu. Konkrétně se jedná o gastronomický event Zlínský piknik, který se uskuteční v roce 2017 v centru zeleného Zlína. Hlavním cílem je zpracovat podrobný projekt daného eventu a podrobit ho ekonomické a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38165
Datum: 2016-02-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 43085


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
rošlapilová_2016_dp.pdf 16.22Mb PDF Zobrazit/otevřít None
rošlapilová_2016_op.pdf 585.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
rošlapilová_2016_vp.docx 29.70Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet