Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017

DSpace Repository

Language: English čeština 

Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Rošlapilová, Gabriela
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:43:06Z
dc.date.available 2016-11-28T11:43:06Z
dc.date.issued 2016-02-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38165
dc.description.abstract Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu projektu gastronomického eventu ve městě Zlín. Práce se skládá z části teoretické, analytické a projektové. V teoretické části je definován cestovní ruch, gastronomický cestovní ruch, event turismus a analytické metody použité v práci. V analytické části je provedena analýza nabídky všech druhů společenských akcí konaných ve Zlíně, SWOT analýza města Zlín jako místo pro konání eventu a komparativní analýza konkrétních gastronomických eventů dle vybraných kritérií. Poté jsou zhodnoceny přínosy a nedostatky gastronomických eventů. Výstupy a poznatky z provedených analýz slouží k vypracování projektu. Konkrétně se jedná o gastronomický event Zlínský piknik, který se uskuteční v roce 2017 v centru zeleného Zlína. Hlavním cílem je zpracovat podrobný projekt daného eventu a podrobit ho ekonomické a rizikové analýze.
dc.format 126 s. (198 962)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject gastronomický cestovní ruch cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject událost cs
dc.subject gastronomická událost cs
dc.subject Tourism en
dc.subject Gastronomic tourism en
dc.subject Gastronomy en
dc.subject Event en
dc.subject Gastronomic event en
dc.title Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017
dc.title.alternative The Project Proposal of a Gastronomic Event in Zlín in the Year 2017
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Vala, Michal
dc.date.accepted 2016-05-25
dc.description.abstract-translated This thesis is focused on create a proposal of the project gastronomic event in Zlín. The thesis consists of theoretical, analytical and project part. The theoretical part is defined by tourism, gastronomic tourism, event tourism and analytical methods used in the thesis. The analytical part cover analysis of the range of all type of social events held in Zlín, the SWOT analysis of Zlín as a place for realization of the event and comparative analysis of specific gastronomic events according to selected criteria Then are evaluated the benefits and drawbacks of gastronomic events. The outputs and findings from the analysis used to create the project. Specifically, the gastronomic event Zlín picnic, which will take place in 2017 in the center of the green center in Zlín. The main aims is to prepare a detailed project of the event and evaluated by economic and risk analysis.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-discipline Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 43085
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2016-04-15


Files in this item

Files Size Format View Description
rošlapilová_2016_dp.pdf 16.22Mb PDF View/Open None
rošlapilová_2016_op.pdf 585.3Kb PDF View/Open None
rošlapilová_2016_vp.docx 29.70Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account