Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva |
Autor: |
Rouchal, Michal
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
V rámci diplomové práce jsme se zabývali vlivem skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva. Čtyři druhy piv (světlé výčepní, světlý ležák, světlé speciální a tmavý ležák) byly skladovány při různých teplotách. Stabilita zkoumaných vzorků byla během doby jejich skladování sledována pomocí mikrobiologické, instrumentální a senzorické analýzy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/3864
|
Datum:
|
2007-05-31 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5205
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet