Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu
Autor: Suchánková, Jiřina
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo stanovit skupiny mikroorganizmů ve vzorcích jedlého hmyzu a porovnat mikrobiální kvalitu jednotlivého hmyzu. V teoretické části se diplomová práce zabývá charakteristikou vybraných druhů jedlého hmyzu, nutričním a mikrobiologickým složením hmyzu. Praktická část se zabývá konkrétním stanovením určitých skupin mikroorganizmů u živých, zamražených a tepelně opracovaných vzorků jedlého hmyzu a zkoumá, která úprava je z mikrobiologického hlediska efektivnější. V praktické části byla také porovnávána mikrobiální kvalita jedlého hmyzu, který se nacházel v různém vývojovém stádiu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38671
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 37619


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
suchánková_2016_dp.pdf 1.195Mb PDF Zobrazit/otevřít None
suchánková_2016_op.pdf 494.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
suchánková_2016_vp.pdf 500.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet