Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
Autor: Horáková, Simona
Vedoucí: Zemanová, Vladimíra
Abstrakt: Předložená bakalářská práce byla zaměřena na sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti v Kroměříži v letech 2015 a 2016. V první části práce byly popsány suroviny pro výrobu bílých jogurtů, jak se jogurty vyrábí a jakým způsobem se bílý jogurt vyrábí. V druhé části práce jsou představeny sledované jogurty (skupina jogurtů sledovaná v roce 2015 není úplně shodná se skupinou jogurtů sledovanou v roce 2016), senzorické a fyzikálně chemické hodnocení sledovaných bílých jogurtů. Byl sestaven dotazník, který mi sloužil ke zhodnocení pohledu konzumenta na bílý jogurt. Všechny získané výsledky jsou zpracované graficky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39308
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 38491


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
horáková_2016_dp.pdf 3.612Mb PDF Zobrazit/otevřít None
horáková_2016_op.pdf 626.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
horáková_2016_vp.pdf 622.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet