Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
Autor: Pechtorová, Kamila
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu polotvrdých sýrů s odlišnými kulturami. V teoretické části jsou charakterizovány polotvrdé sýry a jednotlivé výrobní operace. Dále jsou diskutovány mlékařské kultury vhodné pro výrobu sýrů. Praktická část se zabývá samotnou výrobou polotvrdých sýrů a základními chemickými rozbory. Závěr práce popisuje vliv použitých kultur na senzorické vlastnosti vyrobených sýrů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39431
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 42066


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
pechtorová_2017_dp.pdf 5.086Mb PDF Zobrazit/otevřít None
pechtorová_2017_op.pdf 652.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
pechtorová_2017_vp.pdf 1.034Mb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet