Aplikace přírodího koření do masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace přírodího koření do masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace přírodího koření do masných výrobků
Autor: Kostera, Jakub
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na aplikaci přírodního koření do masných výrobků. Hlavní část práce je zaměřena na chemické složení a charakteristiku přírodního koření a jeho aplikaci do masných výrobků. V závěru práce je přehled masných výrobků a jednotlivých koření, které se do masných výrobků přidávají.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39440
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 42199


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kostera_2017_dp.pdf 1.819Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kostera_2017_op.pdf 626.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kostera_2017_vp.pdf 627.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet