Projekt gastronomického dne na Valašsku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt gastronomického dne na Valašsku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt gastronomického dne na Valašsku
Autor: Jedličková, Barbora
Vedoucí: Kubík, Josef
Abstrakt: Cílem této diplomové práce je zpracování projektu gastronomického dne na Valašsku, za účelem propagace regionální gastronomie. Teoretická část je věnována literární rešerši zaměřené na strategický a regionální marketing, dále marketingový management destinace, taktický a administrativní marketing destinace a marketing v gastronomii. V rámci zhodnocení situace se druhá část zabývá analytickými šetřeními, včetně interpretace jejich výsledků. Konkrétně se jedná o analýzu marketingových aktivit a gastronomie na Valašsku. Následně byla zpracována SWOT analýza gastro-nomického festivalu ve Velkých Karlovicích. Na základě zjištěných skutečností byl navržen konkrétní projekt, který je hlavním výsled-kem předložené diplomové práce. Projekt gastronomického dne na Valašsku může sloužit jako nástroj propagace regionální gastronomie a folklóru a vést ke zvýšení atraktivnosti re-gionu pro návštěvníky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40136
Datum: 2016-12-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a marketing
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 45660


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
jedličková_2017_dp.pdf 4.057Mb PDF Zobrazit/otevřít None
jedličková_2017_op.pdf 261.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
jedličková_2017_vp.docx 23.83Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet