Projekt gastronomického dne na Valašsku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Projekt gastronomického dne na Valašsku |
| Autor: |
Jedličková, Barbora
|
| Vedoucí: |
Kubík, Josef
|
|
Abstrakt:
|
Cílem této diplomové práce je zpracování projektu gastronomického dne na Valašsku, za účelem propagace regionální gastronomie. Teoretická část je věnována literární rešerši zaměřené na strategický a regionální marketing, dále marketingový management destinace, taktický a administrativní marketing destinace a marketing v gastronomii. V rámci zhodnocení situace se druhá část zabývá analytickými šetřeními, včetně interpretace jejich výsledků. Konkrétně se jedná o analýzu marketingových aktivit a gastronomie na Valašsku. Následně byla zpracována SWOT analýza gastro-nomického festivalu ve Velkých Karlovicích. Na základě zjištěných skutečností byl navržen konkrétní projekt, který je hlavním výsled-kem předložené diplomové práce. Projekt gastronomického dne na Valašsku může sloužit jako nástroj propagace regionální gastronomie a folklóru a vést ke zvýšení atraktivnosti re-gionu pro návštěvníky. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/40136
|
|
Datum:
|
2016-12-15 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav managementu a marketingu |
|
Studijní obor:
|
Management a marketing |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
45660
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet