Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
Autor: Lukšíčková, Lada
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Podkladem pro určení přijatelné náhrady chloridu sodného do kuřecích paštik je výstup senzorické analýzy a měření technologických vlastností. Cílem práce je najít senzoricky a technologicky přijatelnou náhradu chloridu sodného a tím ke snížení zdravotních problémů např. hypertenze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40571
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 46305


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lukšíčková_2017_dp.pdf 3.454Mb PDF Zobrazit/otevřít None
lukšíčková_2017_op.pdf 515.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
lukšíčková_2017_vp.pdf 524.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet