Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady
Autor: Zemek, Jan
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o průmyslovém zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby odpadu a nakládání s ním. Teoretická část je zaměřena na vymezení pojmu hrabavá drůbež, chemické složení drůbežího masa a operace během jatečného opracování. Dále pak na vejce a obalové materiály. Praktická část je zaměřena na konkrétní firmu RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. Nejprve je uvedena obecná charakteristika společnosti a poté celý proces jatečného opracování drůbeže společně se systémem HACCP, který firma pořád zdokonaluje. Současný stav firmy ukazuje SWOT analýza. Závěr práce je věnován vzniku odpadu při jatečném opracování, následné manipulaci a využití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41196
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 47279


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zemek_2017_dp.pdf 4.071Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zemek_2017_op.pdf 44.74Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zemek_2017_vp.pdf 45.56Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet