Úloha barviv v potravinářském průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Úloha barviv v potravinářském průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Úloha barviv v potravinářském průmyslu
Autor: Gábová, Zuzana
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Cílem mé bakalářské práce je zpracování tématu o využití barviv v potravinářském průmyslu. Je zde popsána legislativa používání potravinářských barviv, obecná chrakteristika přírodních a syntetických barviv a metody jejich stanovení. Další části mé práce jsou zaměřeny na podrobnější charakteristiku jednotlivých skupin přírodních a syntetických barviv, jejich výskyt a použití. V závěru jsou uvedeny výhody a nevýhody používání přírodních nebo syntetických barviv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4155
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5270


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
gábová_2007_bp.pdfZablokované 1.841Mb PDF
gábová_2007_vp.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
gábová_2007_op.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet