A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Autor: Břežná, Anna
Vedoucí: Papadaki, Šárka
Abstrakt: Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Teoretická část práce definuje pojmy podnikání, právní formy podnikání a založení společnosti s ručením omezeným. Součástí teoretické části je chrakteristika podnikatelského plánu a postup při jeho vypracování. Praktická část, která byla vypracována pomocí informací obsažených v teoretické části, se zaměřuje na sestavení samotného podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Cílem této práce je vytvořit realizovatelný podnikatelský plán.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41691
Datum: 2017-11-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur
Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 49239


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
břežná_2018_dp.pdf 2.432Mb PDF Zobrazit/otevřít None
břežná_2018_op.doc 49.5Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
břežná_2018_vp.doc 47Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet