Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Pirunčíková, Markéta
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:00:57Z
dc.date.available 2018-07-04T15:00:57Z
dc.date.issued 2018-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42059
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá vejci a jejich zpracováním na vaječné hmoty, které se využívají v potravinářském průmyslu a gastronomii. První část práce se zaměřuje na chemické složení vejce a jeho základní vlastnosti. Druhá část se zabývá problematikou průmyslového zpracovávání vajec na vaječné hmoty a využitím těchto vaječných hmot v průmyslu.
dc.format 69 s. (84 946 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject vejce cs
dc.subject žloutek cs
dc.subject bílek cs
dc.subject zpracování vajec cs
dc.subject vaječné hmoty cs
dc.subject melanž cs
dc.subject eggs en
dc.subject yolk en
dc.subject white en
dc.subject egg processing en
dc.subject egg masses en
dc.subject melange en
dc.title Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
dc.title.alternative Industrial Processing of Eggs and Utilization of Eggs Masses in Food Production
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šenkýřová, Jana
dc.date.accepted 2018-06-11
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with eggs and their processing into egg masses, which are used in the food industry and gastronomy. The first part of the thesis focuses on the chemical composition of an egg and its basic properties. The second part deals with the issue of egg industrial processing to eggs masses and thein usage in a food industry.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 49733
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2018-05-02


Files in this item

Files Size Format View Description
pirunčíková_2018_dp.pdf 5.523Mb PDF View/Open None
pirunčíková_2018_op.pdf 625.6Kb PDF View/Open None
pirunčíková_2018_vp.pdf 621.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account