A Business Plan for a Gastronomic Facility

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

A Business Plan for a Gastronomic Facility

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: A Business Plan for a Gastronomic Facility
Autor: Frejvolt, Dominik
Vedoucí: Dokulil, Jiří
Abstrakt: Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro restauraci Jedlíkovo. Restaurace se snaží zaujmout neotřelým konceptem, kdy si zákazník zakoupí lístek na neomezenou spotřebu jídla. V teoretické části práce jsou mimo jiné popsány a vysvětleny základní formy jak se dá v Česku podnikat. Dále jsou také analyzovány klíčové části podnikatelského záměru. V praktické části je použita struktura z teoretické části a vypracován podnikatelský záměr pro restauraci Jedlíkovo. Cílem práce je vytvoření podnikatelského záměru a posouzení jeho realizovatelnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42082
Datum: 2017-11-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur
Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 49769


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
frejvolt_2018_dp.pdf 1.962Mb PDF Zobrazit/otevřít None
frejvolt_2018_op.doc 48Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
frejvolt_2018_vp.doc 51.5Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet