Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Autor: Skrypnichenko, Maryna
Vedoucí: Vaněk, Jiří
Abstrakt: Cílem této práce vytvořit a zmapovat obchodní plán ukrajinské restaurace a dále ověřit jeho efektivitu v praxi. Vzhledem k faktu, že poptávka v oblasti toho sektoru trhu je vysoká, sestávení úspěšného obchodního plánu je klíčem k úspěchu v prostředí velké konkurence. Teoretická část práce se zaměřuje na obecné typy obchodních plánů, jejich hlavní rysy, kterými se vyznačují, a dále pak na rozbor analytických postupů potřebných k jejich uplatnění v praxi. Druhá část se zabývá analýzou cateringového trhu a jeho trendy, které se panují ve světě a České republice, zejména v hlavní městě ČR Praze. Třetí část obsahuje samotný obchodní plán, v němž byly uplatněny konkrétní analytické postupy, které jsou pořeba k vytvoření efektivního a konkurenceschopného obchodního plánu.development process. The second part analyses catering market and its trends on the global level as well as in Czech Republic and Prague. The third part is the business plane itself with the analysis of external and internal environment, will all activities and steps that should be done, risk and financial analysis.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42230
Datum: 2017-12-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management and Marketing
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 50024


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
skrypnichenko_2018_dp.pdf 16.46Mb PDF Zobrazit/otevřít None
skrypnichenko_2018_op.docx 22.54Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
skrypnichenko_2018_vp.docx 25.35Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet