Rizika zavádění nového výrobku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Rizika zavádění nového výrobku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tomaštík, Marek
dc.contributor.author Beran, Radek
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:01:31Z
dc.date.available 2018-07-04T15:01:31Z
dc.date.issued 2017-11-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42883
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá zaváděním nového výrobku jogurt Klasik na trh společností Meggle, s.r.o. a obsahuje analýzu rizik, která zavádění nového výrobku na trh přinášejí. Práce je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a praktickou. V první části jsou definovány základní pojmy, které souvisejí s problematikou zavádění nového výrobku na trh. V praktické části využijeme teoretické poznatky v praxi a obsahuje přestavení společnosti Meggle, s.r.o., ve které bude nový výrobek zaváděn na trh, a také představení nového výrobku jogurt Klasik. Dále je uvedena marketingová analýza PEST, následně analýza zákazníků a konkurence. Praktická část dále pokračuje SWOT analýzou. Součástí práce jsou také doporučení a návrhy pro zavádění nového výrobku na trh.
dc.format 94
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject riziko cs
dc.subject jogurt cs
dc.subject marketing cs
dc.subject konkurence cs
dc.subject výrobek cs
dc.subject trh cs
dc.subject risk en
dc.subject yogurt en
dc.subject marketing en
dc.subject competition en
dc.subject product en
dc.subject market en
dc.subject stratégy en
dc.title Rizika zavádění nového výrobku
dc.title.alternative Risks of Introducing a New Product
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Dokulil, Jiří
dc.date.accepted 2018-06-04
dc.description.abstract-translated My bachelor thesis is focusing on the new product's launch to the market. Product belongs to the FMCG category. Thesis includes Risk analyse normally accompanying a new product's market introduction. In principle is thesis divided into two main parts - theoretical and practical. Theoretical part defines basic terminology related with the introduction of the brand new product to the market. Practical part is based on utilization of theoretical knowledge in real situation including short introduction of the Meggle, s.r.o. as a launching company and product "Yogurt Klasik" as a launched product. Further used PEST marketing analyse is described followed by Analysis of Competitors and Customers. The practical part continues by SWOT analyse, Risk analyse and Marketing strategy proposal. The thesis also includes my findings, recommendation and suggestions for smooth introducing of the new product to the market.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 48006
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2018-05-10
local.subject analýza rizika cs
local.subject zavádění nového produktu cs
local.subject risk analysis en
local.subject introducing a new product en


Files in this item

Files Size Format View Description
beran_2018_dp.pdf 3.966Mb PDF View/Open None
beran_2018_op.pdf 329.8Kb PDF View/Open None
beran_2018_vp.pdf 88.93Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account