Rizika zavádění nového výrobku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tomaštík, Marek
|
|
dc.contributor.author |
Beran, Radek
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:31Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:31Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42883
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá zaváděním nového výrobku jogurt Klasik na trh společností Meggle, s.r.o. a obsahuje analýzu rizik, která zavádění nového výrobku na trh přinášejí. Práce je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a praktickou. V první části jsou definovány základní pojmy, které souvisejí s problematikou zavádění nového výrobku na trh. V praktické části využijeme teoretické poznatky v praxi a obsahuje přestavení společnosti Meggle, s.r.o., ve které bude nový výrobek zaváděn na trh, a také představení nového výrobku jogurt Klasik. Dále je uvedena marketingová analýza PEST, následně analýza zákazníků a konkurence. Praktická část dále pokračuje SWOT analýzou. Součástí práce jsou také doporučení a návrhy pro zavádění nového výrobku na trh. |
|
dc.format |
94 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
jogurt
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
výrobek
|
cs |
dc.subject |
trh
|
cs |
dc.subject |
risk
|
en |
dc.subject |
yogurt
|
en |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
product
|
en |
dc.subject |
market
|
en |
dc.subject |
stratégy
|
en |
dc.title |
Rizika zavádění nového výrobku |
|
dc.title.alternative |
Risks of Introducing a New Product |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dokulil, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2018-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
My bachelor thesis is focusing on the new product's launch to the market. Product belongs to the FMCG category. Thesis includes Risk analyse normally accompanying a new product's market introduction. In principle is thesis divided into two main parts - theoretical and practical. Theoretical part defines basic terminology related with the introduction of the brand new product to the market. Practical part is based on utilization of theoretical knowledge in real situation including short introduction of the Meggle, s.r.o. as a launching company and product "Yogurt Klasik" as a launched product. Further used PEST marketing analyse is described followed by Analysis of Competitors and Customers. The practical part continues by SWOT analyse, Risk analyse and Marketing strategy proposal. The thesis also includes my findings, recommendation and suggestions for smooth introducing of the new product to the market. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
48006
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-05-10 |
|
local.subject |
analýza rizika
|
cs |
local.subject |
zavádění nového produktu
|
cs |
local.subject |
risk analysis
|
en |
local.subject |
introducing a new product
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account