Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
Autor: Kratochvil, Jiří
Vedoucí: Vargová, Slavomíra
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je posoudit rizika při výrobě čokolády a čokoládových výrobků". Teoretická část se zabývá strojním zpracování čokolády a strojním zpracováním čokoládových výrobků. Důraz je kladen na analýzu rizik, kde jsou vymezeny všechny rizika, která se mohou během výroby vyskytovat. V další části obsahuje analýzu možného nebezpečí při samotné výrobě. Dále je vytvořena dokumentace, která je nezbytná při zavádění systému HACCP do výrobního podniku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42910
Datum: 2017-11-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 48036


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kratochvil_2018_dp.pdf 3.482Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kratochvil_2018_op.pdf 178.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kratochvil_2018_vp.pdf 186.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet