Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin
Autor: Irgl, Lukáš
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Práce má za úkol přehledně charakterizovat sterilaci potravin s důrazem na tepelné zpracovávání a sterilaci potravin v kontextu bezpečnostních rizik a krizových situací. Při mimořádných událostech je potřeba správné skladby a použití potravin pro obyvatelstvo. Tato skladba potravin bude v práci popsána s důrazem na tepelně sterilované potraviny. Na základě teoretické části a výsledků v části praktické budu vyhodnocovat modelový případ při výrobě tepelně sterilované potraviny. Vyhodnocení a poznatky budu následně diskutovat a formuluji závěry a doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42989
Datum: 2017-11-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 48130


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
irgl_2018_dp.pdf 6.515Mb PDF Zobrazit/otevřít None
irgl_2018_op.pdf 186.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
irgl_2018_vp.pdf 183.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet