Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC
Autor: Kožáková, Zuzana
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cieľom tejto práce bola optimalizácia izolačného postupu riboflavínu z droždia a následné stanovenie jeho obsahu v droždí metódou HPLC s UV/VIS detekciou. Obsah riboflavínu bol stanovený v droždí čerstvom a následne boli sledované zmeny obsahu riboflavínu v droždí skladovanom na svetle pri laboratórnej teplote a v tme pri 7°C po 7 a 14 dňoch.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4466
Datum: 2007-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5383


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kožáková_2007_bp.pdf 1007.Kb PDF Zobrazit/otevřít
kožáková_2007_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kožáková_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet