Význam rýže jako potraviny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam rýže jako potraviny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam rýže jako potraviny
Autor: Poláchová, Klára
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na význam rýže jako potraviny v celosvětovém měřítku. Obsahuje základní charakteristiky rýže jako rostliny, její pěstování a technologické zpra-cování. Dále je popsána produkce, dovoz, vývoz, spotřeba rýže nejen ve světě, ale i v České republice. Práce se zabývá nutričními hodnotami rýže a její vazbou na lidskou vý-živu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4527
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5241


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
poláchová_2007_bp.pdfZablokované 1.108Mb PDF
poláchová_2007_vp.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
poláchová_2007_op.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet