Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
Autor: Klůzová, Alžběta
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce se zaměřuje na výrobu hořké čokolády o dvou různých surovinových skladbách. Zkoumají se následné dopady při třech různých skladovacích teplotách po dobu pěti měsíců. Analyzuje se obsah vlhkosti, pH, tvrdost, viskozita a vady. Je rozebrán obecný postup výroby čokolády, jednotlivé suroviny potřebné pro výrobu a nejčastější vady. Jsou zde stručně shrnuty skladovací podmínky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45491
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53162


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
klůzová_2019_dp.pdf 4.010Mb PDF Zobrazit/otevřít None
klůzová_2019_op.pdf 699.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
klůzová_2019_vp.pdf 687.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet