Fortifikace sýrů čedarového typu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Fortifikace sýrů čedarového typu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fortifikace sýrů čedarového typu
Autor: Švejdová, Pavlína
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o technologii výroby sýrů typu čedar. Popisuje co je vlastně sýr a jak se dělí podle různých kritérií. Je zde popsána fortifikace sýrů. V praktické části seznamuje čtenáře s technologií výroby sýrů. Krátce je zde popsán analytický a mikrobiologický rozbor sýrů. Na závěr je provedeno senzorické hodnocení sýrů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45502
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 53180


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
švejdová_2019_dp.pdf 1.340Mb PDF Zobrazit/otevřít None
švejdová_2019_op.pdf 641.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
švejdová_2019_vp.pdf 641.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet