Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
Autor: Červenková, Markéta
Vedoucí: Šopík, Tomáš
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce bylo pokračovat v založeném experimentu s vybranými trvanlivými potravinami a pozorovat změny při skladování po dobu nejméně dalších 9 měsíců za různých skladovacích teplot. Potraviny byly skladovány při třech odlišných teplotách, mrazírenská -18 °C, chladírenská 5 °C a skladová 23 °C. A následně zhodnotit tyto změny probíhající během skladování pomocí různých chemických (pH, obsah sušiny, obsah tuku, obsah hrubé bílkoviny, obsah amoniaku a TBARS), senzorických a mikrobiálních analýz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45504
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 53183


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
červenková_2019_dp.pdf 1.785Mb PDF Zobrazit/otevřít None
červenková_2019_op.pdf 823.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
červenková_2019_vp.pdf 870.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet