Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
Autor: Sucháčková, Kristýna
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: V této bakalářské práci jsou popisovány účinky mrazírenské teploty na hovězí maso. Zmrazeny byly hovězí roštěnce ve dvou odlišných typech balení. Hodnotily se hmotnostní ztráty, založené na účinku zmrazovací teploty a způsobu rozmrazení. Dále byla analyzována oxidace lipidů, změny sušiny a pH. Dle dosažených výsledků byl určen správný způsob rozmrazování masa, při kterém dochází k nejmenším hmotnostním úbytkům.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45520
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53211


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
sucháčková_2019_dp.pdf 4.838Mb PDF Zobrazit/otevřít None
sucháčková_2019_op.pdf 634.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
sucháčková_2019_vp.pdf 631.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet