Stravování v období novověku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stravování v období novověku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stravování v období novověku
Autor: Plánková, Debora
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Předložená bakalářská práce se zabývá tématem stravování v období novověku. Cíl práce spočívá ve zmapování historického vývoje gastronomie v daném období. Teoretická část blíže specifikuje éru novověku a jeho směry spolu s objevy a vynálezy. Dále se zaměřuje na potraviny, pokrmy a kuchyně novověku, a také na rozdíly ve stravování společenských vrstev. V neposlední řadě poskytuje informace o vlivu gastronomie na další období, kde je zmíněna gastronomie některých zemí Evropy. Práce je zakončena trendy současné gastro- nomie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45793
Datum: 2019-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 48093


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
plánková_2019_dp.pdf 1.193Mb PDF Zobrazit/otevřít None
plánková_2019_op.pdf 827.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
plánková_2019_vp.pdf 776.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet